Davidi Design Bronx Wandmeubel

Davidi Design Bronx Wandmeubel

€ 699,00

€ 594,15

of per maand vanaf € 13,01

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 104,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een hangend dressoir zorgt voor een heel ander aanzicht in je woonkamer. Dit moderne dressoir is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design en hoort bij de nieuwste meubelcollectie.

Het Wandmeubel Bronx is uitgerust met twee deuren en twee lades die voorzien zijn van soft-close. De lades hebben schuine handgrepen en achter elke deur vind je een in hoogte verstelbare plank. Dit prachtige wandmeubel is gemaakt van MDF hout en perfect afgewerkt met extreme hoogglans witte lak. De randen van het Wandmeubel Bronx zijn 5 cm. dik wat zorgt voor een robuuste uitstraling.

Bruto gewicht60 kg.
KleurHoogglans Wit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMDF hout
Breedte190 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!