Davidi Design Bronx TV wandmeubel

Davidi Design Bronx TV wandmeubel

€ 499,00

€ 424,15

of per maand vanaf € 9,29

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 74,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een modern TV meubel dat het middelpunt is in je woonkamer. Het TV wandmeubel Bronx is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design. De lades hebben schuine handgrepen waardoor ze gemakkelijk te openen zijn.

Het TV wandmeubel Bronx moet aan de muur bevestigd worden en heeft een geweldig kabel managementsysteem. Zo is het bovenblad voorzien van een inkeping en hebben het grote open vak en de middelste lade een ronde opening voor je kabels. Het TV wandmeubel Bronx is gemaakt van MDF hout en afgewerkt met extreme hoogglans wit. Het grote vak heeft een hoogte van 13,5 cm.

Bruto gewicht43 kg.
KleurHoogglans Wit
Garantie2 jaar garantie
KantelenNee
MateriaalMDF hout
Breedte150 cm.
Diepte39 cm.
Hoogte40 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!