Davidi Design Breg Hanglamp XL

Davidi Design Breg Hanglamp XL

€ 299,00

€ 254,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 44,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

De Hanglamp Breg XL is een bijzondere hanglamp die direct de aandacht trekt. Deze verlichting is ontworpen door het bekende meubelmerk Davidi Design en past bij de woontrends van nu. De trendy hanglamp past perfect boven een middelgrote eettafel en verspreidt een gezellig licht.

De Hanglamp Breg XL heeft twee lampenkappen die gemaakt zijn van mat nikkel en aan de binnenkant zijn afgewerkt met witte lak voor een prachtig lichteffect. De lampenkappen hangen aan een transparant snoer waardoor alle aandacht uitgaat naar het ontwerp. De deukjes zijn met de hand in de lampenkappen gehamerd en maken deze hanglamp echt bijzonder.

Aantal lichtbronnen2x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht5.5 kg.
KleurZilver
MateriaalMat nikkel
Breedte104 cm.
Diepte32 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!