Davidi Design Bowen Hanglamp Outlet

Davidi Design Bowen Hanglamp Outlet

€ 179,00

€ 152,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 26,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Bij een stoere tafel hoort een stoere hanglamp. En stoer dat is hij, deze mooie hanglamp van het meubelmerk Davidi Design. De Hanglamp Bowen Outlet heeft een robuuste uitstraling en zorgt natuurlijk voor een mooie lichtverspreiding. De lampenkap van dit model is gemaakt van staal. Het materiaal heeft een verweerde afwerking met witte structuur.

De lampenkap hangt aan een stalen ketting wat het ontwerp compleet maakt. De lampenkap is voorzien van een plaat waardoor je niet in het licht kunt kijken. De Hanglamp Bowen Outlet is geschikt voor een E27 lamp, deze is niet inbegrepen. Het betreft hier een showroommodel.

Aantal lichtbronnen1x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht7 kg.
KleurGrijs
MateriaalMetaal
Breedte52 cm.
Diepte52 cm.
Hoogte190 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!