Davidi Design Bosco Salontafel Outlet

Davidi Design Bosco Salontafel Outlet

€ 499,00

€ 424,15

of per maand vanaf € 9,29

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 74,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Deze prachtige salontafel valt op vanwege het charmante design. De Salontafel Bosco Outlet is door het meubelmerk Davidi Design ontworpen. Het model is gemaakt van gehard glas waardoor de salontafel vijf maal sterker is dan modellen van ongehard glas.

De Salontafel Bosco Outlet bestaat volledig uit veiligheidsglas. Het glas is op ambachtelijke manier vervaardigd en dankzij verhitting gebogen. Bij een laaghangende zon kan het glas een prismavlek vertonen. Dit komt omdat het glas gebogen is, bij recht glas zijn deze vlekken niet waarneembaar. Deze outlet salontafel is een showroommodel met een zogenoemde prismavlek. Het model is niet beschadigd.

Bruto gewicht93 kg.
KleurTransparant
MateriaalGehard gebogen veiligheidsglas
Breedte135 cm.
Diepte65 cm.
Hoogte42 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!