Davidi Design Boran Hanglamp

Davidi Design Boran Hanglamp

€ 239,00

€ 203,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 35,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

De Hanglamp Boran is een echte aandachtstrekker in de ruimte. Deze grote hanglamp heeft niet alleen een prachtig ontwerp maar is ook nog eens praktisch. Deze hanglamp is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design. Dankzij de twee grote lampenkappen valt de Hanglamp Boran direct op.

De lampenkappen zijn gemaakt van metaal en wit afgelakt. Dankzij de scharnieren aan de zijkanten kun je de lampenkappen draaien en zelf de lichtval bepalen. Beide lampenkappen van deze witte hanglamp zijn bevestigd aan één base. De draden zijn transparant uitgevoerd. Hang de Hanglamp Boran boven een grote tot middelgrote eettafel.

Aantal lichtbronnen2x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht7.9 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Transparante bekabeling
Breedte110 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!