Davidi Design Boran Hanglamp XL

Davidi Design Boran Hanglamp XL

€ 369,00

€ 313,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 55,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Maak het gezellig in huis met de grote Hanglamp Boran XL. Deze hanglamp behoort tot de nieuwste lampencollectie van het meubelmerk Davidi Design. De woonaccessoire heeft een industriële look en is ontworpen volgens de laatste woontrends.

De Hanglamp Boran XL bestaat uit een base en drie lampenkappen die doormiddel van een transparant snoer zijn bevestigd. De lampenkappen zijn uitgevoerd in metaal en hebben een witte afwerking. Het leuke bij deze witte hanglamp is dat je elke lampenkap apart van elkaar kunt draaien. Zo bepaald je zelf de lichtval! De Hanglamp Boran XL staat prachtige boven een middelgrote tot grote eettafel.

Aantal lichtbronnen3x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht11.2 kg.
KleurWit
MateriaalMetaal, Transparante bekabeling
Breedte152 cm.
Diepte41 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!