Davidi Design Bloem Bijzettafel Large

Davidi Design Bloem Bijzettafel Large

€ 99,95

€ 84,96

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 14,99
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Soms mis je iets in je woonkamer. Iets om beker op neer te zetten, iets voor in een hoekje of gewoon iets om het gezelliger te maken. De Bijzettafel Bloem large is dan precies wat je zoekt. Het model van het meubelmerk Davidi Design is eenvoudig en stevig.

De driepoot en tafelblad met aflopende randen zorgen voor een fijne knipoog. De driepoot is gemaakt van massief eikenhout en de gehele bijzettafel is afgewerkt in een warme blank eiken kleuren. Er zijn ook andere maten van de houten Bijzettafel Bloem Large beschikbaar zodat je een setje kunt maken.

 

Bruto gewicht4,6 kg.
KleurEiken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalBlank eiken, massief houten driepoot
Breedte48 cm.
Diepte48 cm.
Hoogte45 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!