Davidi Design Bink Bijzettafel

Davidi Design Bink Bijzettafel blank
€ 139,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzettafel, zo mooi, zo handig. Bijzettafels zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit ons interieur. Naast de praktische kant zijn deze woonkamer meubels ook heel gezellig en een ideaal plekje om je woonaccessoires op uit te stallen. Het meubelmerk Davidi Design heeft de Bijzettafel Bink ontworpen.

Dit stoere exemplaar is robuust vormgegeven en past goed bij een industriële inrichting. Het model is vierkant van vorm en gemaakt van massief mangohout dat behandeld is. Ook heeft de industriële bijzettafel wieltjes om deze gemakkelijk te verplaatsen. De Bijzettafel Bink is verkrijgbaar in een neutrale en leem kleur.

Bruto gewicht13.5 kg.
MateriaalMassief mangohout
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte45 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!