Davidi Design Billy Kapstok

Davidi Design Billy Kapstok

€ 119,00

€ 101,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 17,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

De Kapstok Billy is de perfecte woonaccessoire voor het creëren van een moderne garderobe waar je al jouw jassen, tassen en dassen kwijt kunt. Dit ontwerp van het meubelmerk Davidi Design is 160 cm. hoog, gemaakt van metaal en zilverkleurig.

De metalen kapstok is op drie verschillende niveaus voorzien van vier haakjes. Zo kunnen kinderen ook gemakkelijk hun jasjes ophangen aan de Kapstok Billy. Een erg mooi accent is de ronde marmeren voet die er prachtig uitziet en ook nog eens zorgt dat de kapstok stevig staat. Deze kapstok is niet alleen praktisch, maar ook hartstikke hip!

Bruto gewicht5 kg.
KleurZilver
MateriaalMat Nikkel, Marmeren voet
Breedte35 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte160 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!