Davidi Design Biga Hanglamp

Davidi Design Biga Hanglamp

€ 319,00

€ 271,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 47,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een echte industriële hanglamp die zo uit de fabriek kon komen. De Hanglamp Biga is ontworpen en op de markt gebracht door het bekende meubelmerk Davidi Design. Het industriële ontwerp past helemaal bij de woontrends van nu.

Deze grote hanglamp past perfect boven een middelgrote eettafel. De Hanglamp Biga heeft twee grote lampenkappen die voorzien zijn van een trafo. Beide lampenkappen zijn volledig uitgevoerd in aluminium en hangen aan kettingen. De industriële hanglamp heeft één base waardoor je beide lampenkappen mooi boven je eettafel kunt hangen.

Aantal lichtbronnen2x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht7.8 kg
KleurAluminium
Extra infoGeborsteld aluminium lampenkappen
MateriaalAluminium lampenkappen
Breedte110 cm.
Diepte41 cm.
Hoogte150 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!