Davidi Design Benita Salontafel

Davidi Design Benita Salontafel Blank

€ 259,00

€ 220,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 38,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Een mooie salontafel hoeft niet direct een ingewikkeld design te hebben of futurist te zijn. Juist door de kracht van eenvoud is deze houten salontafel heel speciaal. Het langwerpige model is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design. De Salontafel Benita is volledig gemaakt van massief hout en heeft een stevige constructie.

Bij de productie is gebruikgemaakt van massief mangohout dat behandeld is met olie. Hierdoor is het hout beschermd, wat natuurlijk wel zo fijn is bij een salontafel. Dit model is verkrijgbaar in een leemkleur of blank antiek. De Salontafel Benita is al gauw het middelpunt van je woonkamer!

Bruto gewicht22 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMassief mangohout
Breedte135 cm.
Diepte70 cm.
Hoogte40 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!