Davidi Design Belder Tafellamp

Davidi Design Belder Tafellamp

€ 59,95

€ 50,96

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 8,99
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Deze tafellamp bewijst dat het meubelmerk Davidi Design weet wat industrieel wonen is. De Tafellamp Belder is onlangs toegevoegd aan de collectie en nu al een populair model. De tafellamp heeft een strakke vormgeving en is afgewerkt met een old zilver finish. De Tafellamp Belder is gemaakt van verweert metaal wat het model een ruwe look geeft.

Daarnaast is iedere uitvoering uniek dankzij het ambachtelijke productieproces. De tafellamp heeft een compact ontwerp en past hierdoor zelfs op het bijzettafeltje naast je bank. Ook is deze industriële tafellamp uitgerust met een textielkabel als snoer zodat het model netjes is afgewerkt.

Aantal lichtbronnen1
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht2 kg.
KleurZilver
MateriaalVerweerd metaal
Breedte28 cm.
Diepte28 cm.
Hoogte30 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!