Davidi Design Bamboe Matras

Davidi Design Bamboe Matras
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit geweldige matras staat echt garant voor geweldige nachten! Het Matras Bamboe heeft een kern van micro pocket veren welke aan beide kanten bedekt zijn met 4 cm. traagschuim. Het meubelmerk Davidi Design heeft dit matras ontworpen. Het Matras Bamboe heeft 500 m/2 micro pocket veren welke 9 comfortzones vormen en zorgen voor een perfecte gewichtsverdeling.

Het NASA traagschuim heeft orthopedische eigenschappen op het gebied van comfort en geeft ondersteuning aan je rug, schouders en nek. Het matras is ook geschikt voor stevigere mensen. Daarnaast heeft het matras een afristbare Bamboe tijk en is het materiaal antiallergisch en anti-huisstofmijt.

Bruto gewicht10 kg.
KleurWit
Extra infoDit matras is op maat te bestellen, we verzoeken je een mail te sturen hiervoor
MateriaalDit matras is op maat te bestellen, hiervoor kun je een mail sturen naar ons
Breedte160 cm.
Diepte200 cm.
Hoogte22 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!