Davidi Design Baldur Tafellamp

Davidi Design Baldur Tafellamp

€ 59,95

€ 50,96

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 8,99
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een gezellige tafellamp is altijd een goed idee voor in je woning! Een tafellamp kan gezellig staan op een grote kast of dressoir, maar ook functioneel zijn op je bijzettafel naast je bank. De Tafellamp Baldur is naast gezellig en praktisch ook erg leuk om te zien. Deze vierkante tafellamp is volledig gemaakt van verweerd metaal.

Het metaal is op een ambachtelijke manier produceert waardoor de tafellamp van het meubelmerk Davidi Design iets extra’s heeft. Deze industriële tafellamp is volledig uitgevoerd in een zilveren finish wat het metaal oud laat lijken. Verder heeft de Tafellamp Baldur een textiel stroomkabel.

Aantal lichtbronnen1
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht2.4 kg.
KleurZilver
Extra infoKnop op snoer - Vintage look
MateriaalVerweerd metaal
Breedte20 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte31 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!