Davidi Design Aura Ledikant + LED verlichting

Davidi Design Aura Ledikant + LED verlichting

€ 599,00

€ 509,15

of per maand vanaf € 11,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 89,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Dit ledikant is het stralende middelpunt in je slaapkamer. Het Ledikant Aura is ontworpen en geproduceerd door het bekende meubelmerk Davidi Design. Het ledikant heeft een strak ontwerp en een moderne uitstraling.

Het Ledikant Aura is een uniek tweepersoonsbed. De ombouw en het hoofdbord zijn gemaakt van kwalitatief hout met folie dat gespoten is met drie lagen hars in zijdeglas. Als extra toevoeging is het ledikant uitgerust met LED-verlichting in 15 kleuren. De LED-verlichting kan bediend worden middels de bijgeleverde afstandsbediening. Het Ledikant is 160 CM. breed. Dit bed wordt zonder lattebodem geleverd.

Bruto gewicht110 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, LED verlichting
Breedte211 cm.
Diepte168 cm.
Hoogte115 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!