Davidi Design Aura Ledikant Outlet

Davidi Design Aura Ledikant Outlet

€ 599,00

€ 509,15

of per maand vanaf € 11,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 89,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Slapen als een koning! Dat kan in dit prinsheerlijke ledikant van het meubelmerk Davidi Design. Het Ledikant Aura heeft een trendy ontwerp waardoor het slaapkamer meubel de ruimte compleet maakt. Het Ledikant Aura Outlet is afgewerkt door middel van folie dat is overgespoten met drie lagen zijdeglas hars.

Verder is het witte tweepersoonsbed voorzien van LED-verlichting welke je middels een afstandsbediening in 15 kleuren kunt instellen. Het betreft hier een showroommodel welke gemonteerd is geweest. Het ledikant wordt als bouwpakket en zonder lattenbodem en matras geleverd. Tevens heeft het meubel montagesporen en is het hoofdbord aan de onderkant licht beschadigd.

Bruto gewicht110 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, LED verlichting
Breedte211 cm.
Diepte168 cm.
Hoogte115 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!