Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Davidi Design Amanita Hanglamp

Davidi Design Amanita Hanglamp
€ 34,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Hanglamp Amanita is een neutrale, veelzijdige lamp die elk plafon siert. De hanglamp heeft geen specifieke kleur waardoor ze elke kamer, en elk interieur een rustige maar moderne look geeft. Vooral in de woonkamer kan je de hanglamp goed combineren met bijvoorbeeld andere glazen accessoires en meubels. De Hanglamp Amanita is uitgevoerd in glas. De hanglamp is onderdeel van de lampencollectie van het bekende meubelmerk Davidi Design. Er wordt geen lichtbron met dit model meegeleverd.

Aantal lichtbronnen1
Soort lichtbronE14
Bruto gewicht4.9 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
Breedte10 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte15 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!