Davidi Design Alvena Bijzettafel Set

Davidi Design Alvena Bijzettafel Set Naturel

€ 199,00

€ 169,15

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 29,85
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Twee leuke bijzettafels die je interieur een stuk leuker maken. De Bijzettafel Set Alvena heeft een stoer en robuust ontwerp. De natuurlijke materialen zorgen voor een fijne uitstraling. Dit model is ontworpen door het meubelmerk Davidi Design. Deze set bestaat uit twee bijzettafels die 7 cm. in hoogte van elkaar verschillen.

Je kunt de twee tafeltjes dan ook leuk naast elkaar of elkaar neerzetten. De Bijzettafel Set Alvena is rond van vorm waarbij de tafelbladen leunen op een rank frame. Het frame is gemaakt van zwart staal. De tafelbladen van deze ronde bijzettafels zijn gemaakt massief mangohout.

Bruto gewicht6 kg.
Extra infoAfmeting van de kleinere bijzettafel: B35, D35, H43 cm.
MateriaalMassief mangohout, Zwart stalen frame
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte50 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!