Davidi Design Alida Hanglamp Outlet

Davidi Design Alida Hanglamp Outlet

€ 249,00

€ 211,65

incl. BTW

15% korting

Je voordeel is € 37,35
Deze actie loopt t/m 30 June 2018

Niet meer leverbaar

Deze hanglamp is toch wel echt apart! Het model heeft drie ranke lampenkappen en zorgt voor veel sfeerverlichting. De Hanglamp Alida Outlet is door het meubelmerk Davidi Design ontworpen. Dankzij het charmante uiterlijk valt dit model echt op. De drie lampenkappen zijn gemaakt van met de mond geblazen glas.

De kleur is amberkleurig. De doppen op de lampenkappen en base zijn gemaakt van verchroomd metaal. Omdat de lampenkappen van glas zijn kun je goed gebruikmaken van E27 kooldraadlampen, deze worden niet meegeleverd. De Hanglamp Alida Outlet is een onbeschadigd showroommodel.

Aantal lichtbronnen3x
Soort lichtbronE27
Bruto gewicht6 kg.
KleurBruin
MateriaalMat Nikkel , Veiligheidsglas
Breedte91 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte120 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!