Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke media center MC 30

Jahnke media center MC 30
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Veelzijdige en efficiënte media center waarin u al uw IT apparatuur in kwijt kunt. Wanneer de deuren gesloten zijn, ziet hij er niet anders dan een gewone kast uit. Zeer netjes en strak voor in de woonkamer of werkkamer.

MC 30 computerkast is voorzien van meerdere planken om uw media apparatuur netjes plaats te geven. De bovenste plank, toetsenbordlade, printerlade en de plank boven de PC zijn tevens verstelbaar, om de juiste werkpositie naar persoonlijke wens in te stellen. De toetsenbordlade en printerlade zijn uitschuifbaar en het monitorblad is voorzien van een draaibare pennendoos. Aan de binnenzijde van de rechterdeur hangt een handige CD-rek welke plaats biedt voor 24 CD-roms. 

Dit computermeubel van Jahnke is gemaakt van Duits kwaliteit hout. Het bovenste en onderste blad is 28 mm. dik en voorzien van ABS randbescherming. Dit multifunctionele en veelzijdige computermeubel is leverbaar in de kleuren beuken, kernbeuken, sahara noten en wit.

Specificaties:

  • Bovenste plank is verstelbaar.
  • Monitorblad met draaibare pennendoos.
  • Toetsenbordlade is uitschuifbaar en verstelbaar.
  • Printerblad is uitschuifbaar en verstelbaar.
  • Plank boven de PC ruimte is verstelbaar.
  • 1 CD-rek voor 24 CD-roms.
Bruto gewicht74 kg.
Extra infoJahnke meubel
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht70 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!