Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Computer Bureau Maja 9448

Computer Bureau Maja 9448
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Maja 9448 computer meubel van Maja Moebel serie is zeer uitgebreid en zeer functioneel door haar lades en opbergruimte's. Op de bovenste blad kunt u uw monitor plaatsen en ook nog eens veel ruimte overhouden voor uw schrijfwerk.

Onder het bovenste blad van dit computer bureau is er ruimte voor uw toetsenbord welke uitschuifbaar is en daaronder is er ook nog een ruimte aanwezig voor uw ScannerPrinter, of voor uw All-in-One apparaat. Uw computerkast kunt u verbergen in de gesloten ruimte en het ruimte daarnaast kunt u gebruiken voor het opslaan van uw CD's, DVD's en alle andere media's. 

Aan de linkerkant van deze bureau zijn er creme kleurige 4 lades aanwezig waarin u uw spullen kunt opbergen en achter de lades zijn er ook nog opbergvakken aanwezig om uw dossiers op te slaan.

Dit model heeft de Duitse kwaliteit keurmerk gekregen van een onafhankelijke keurmerk instantie omdat het materiaal van dit model zeer kwalitatief, robuust en krasvast is. 

Dit computer meubel van Maja is verkrijgbaar in 2 kleuren:

  • Merano-Creme (Walnoot-Creme)
  • Ahorn hell (Licht beuken)
Bruto gewichtDoos 1: 37.5 kg. | Doos 2: 34.5 kg.
Extra infoMaja meubels
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht70 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!