Computer Bureau Maja 9444

Computer Bureau Maja 9444
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Maja 9444 computer meubel van Maja Moebel serie is zeer uitgebreid en zeer functioneel door haar lades en opbergruimte's. Op de bovenste blad kunt u uw monitor plaatsen en ook nog eens veel ruimte overhouden voor uw schrijfwerk en alle andere werkzaamheden.

Onder het bovenste blad van dit computer bureau is er ruimte voor uw toetsenbord welke uitschuifbaar en opbergbaar is door het klepje dat aanwezig is. Uw computerkast kunt u plaatsen in de gesloten ruimte aan de rechterkant of in de ruimte aan de linkerkant waarvan de plank in hoogte verstelbaar is en de deur van Transparante veiligheidsglas is gemaakt. Het ruimte aan de linkerkant kan ook gebruikt worden voor het opslaan van uw dossiers.

Deze computer bureau beschikt in totaal over 3 ivoor kleurige lades waarin u uw spullen kunt opbergen.

Dit model heeft de Duitse kwaliteit keurmerk gekregen van een onafhankelijke keurmerk instantie omdat het materiaal van dit model zeer kwalitatiefrobuust en krasvast is. 

Bruto gewichtDoos 1: 38.5 kg. | Doos 2: 33.5 kg.
KleurAhorn
Extra infoMaja Moebel
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht72 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!