Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke computermeubel CS 450

0 10 8 1 Jahnke computermeubel CS 450
Prima produkt Jahnke computermeubel CS 450 by , September 15, 2012
4/ 5stars
Prima produkt
Jahnke computermeubel CS 450
€ 369,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit praktische hoekbureau voor je IT apparatuur is ontworpen door Jahnke Moebel, gespecialiseerd in kwalitatieve kantoormeubelen. Ideaal als je je computermeubel in de hoek wilt plaatsen.

Het grote werkblad voorzien van ABS randbescherming biedt je genoeg ruimte voor je werkzaamheden. Dankzij de extra verhoging voor je monitor heb jij de juiste ooghoogte en extra ruimte op het werkblad. Onder deze verhoging is er een draaibare pennendoos bevestigd. De toetsenbordlade en printerplank voorzien van ABS randbescherming zijn uitschuifbaar en verstelbaar in hoogte.

Dit computermeubel beschikt over 3 lades aan de linkerkant. Extra vakken aan de zijkant voor mappen en dossiers ontbreken natuurlijk niet bij een complete oplossing. Aan de rechterkant van dit meubel met glazen draaideur kun je je PC in kwijt waar tevens een verstelbare plank in is verwerkt.

Jahnke CS 450 E is uitgevoerd in Duits kwaliteit hout en leverbaar in 1 kleur;

  • kernbeuken
Bruto gewicht64 kg.
KleurAluminium
Netto gewicht60 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
8
  • Willem de Geus15-09-2012
    Prima produkt
    Score: 8

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!