Jahnke hoek computermeubel CS 435 E

Jahnke hoek computermeubel CS 435 E
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Compleet hoek computermeubel CS 435 E in een stijlvol Jahnke design. Ideaal als je je computermeubel in de hoek wilt plaatsen. Het grote werkblad voorzien van ABS randbescherming biedt jou ruimte voor je werkzaamheden. Dankzij de extra verhoging voor je monitor heb je de juiste ooghoogte en houdt je extra ruimte op het werkblad. De toetsenbordlade is uitschuifbaar en verstelbaar in hoogte.

Dit houten computermeubel beschikt over 3 lades aan de linkerkant. Extra vakken aan de zijkant voor mappen en dossiers ontbreken natuurlijk niet bij een compleet computermeubel. Aan de rechterkant van dit meubel vind je een vak waar je je PC in kwijt kunt. 

Jahnke CS 435 E is uitgevoerd in Duits kwaliteit hout en is leverbaar in 1 kleur.

  • Ahorn
Bruto gewicht57.5
Extra infoDit model staat niet opgesteld in onze showroom voor bezichtiging
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht53 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!