Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Computermeubel Maja 1932

Computermeubel Maja 1932
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Computermeubel Maja 1932 is een combinatie van design en functionaliteit. Het trendy computermeubel biedt jou niet alleen een werkruimte maar ook een ruime opbergplaats.

Onder het walnoot kleur uitgevoerde werkblad vind je ruimte om je spullen zoals toetsenbord, muis en laptop op te bergen bij niet gebruik. Let wel op dat dit niet een uitschuifbare toetsenbordlade is. Zowel aan de rechter als aan de linkerzijde van dit bureau vind je gesloten kasten waarin de planken in hoogte verstelbaar zijn. Zo kun je hier ook je PC plaatsen bijvoorbeeld.

Dit stijlvolle computermeubel is uitgevoerd in Duits kwaliteit hout. Maja 1932 heeft het Duitse kwaliteitskeurmerk gekregen van een onafhankelijke keurmerk instantie omdat het materiaal van dit model zeer kwalitatief, robuust en krasvast is. 

Bruto gewicht49 kg.
Extra infoMaja moebel
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht45 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!