Jahnke computerbureau CL 90

Jahnke computerbureau CL 90
€ 369,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Trendy computerbureau in een compact design, ontworpen door Jahnke Moebel. Deze fabrikant is beroemd met haar kwalitatieve kantoormeubelen in Europa. Nog leuker aan dit model is dat u deze zowel links als rechts kunt gebruiken, omdat de onderdelen variabel te gebruiken zijn.

Jahnke CL 90 is uitgevoerd in hoog kwalitatief gelamineerd hout en afgewerkt met een stijlvol topplaat van veiligheidsglas. De glazen toetsenbordlade en de printer plank kunt u naar voren en achteren schuiven en ook in hoogte verstellen. Op de onderste plank kunt u uw PC plaats geven.

De CD-rek voor 9 CD-roms en de CPU houder voor de PC kunt u zowel links als rechts van het meubel monteren. Dankzij de 4 dubbele zwenkwielen, welke geschikt zijn voor houten vloeren, kunt u dit bureau gemakkelijk verplaatsen.

Dit smal ontworpen computerbureau is verkrijgbaar in verschillende 3 kleur-combinaties:

  • grafiet met zwart glas
  • walnoot met zwart glas
  • wit met zwart glas
Bruto gewicht39 kg.
Extra infoJahnke meubels
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht37 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!