Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Jahnke computerbureau CL 80

Jahnke computerbureau CL 80
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Smal computerbureau welke u ook als laptoptafel kunt gebruiken in huis en in office omgeving. Jahnke Moebel, Europees beroemd met haar kwalitatieve kantoormeubelen, heeft dit PC meubel geproduceerd in hoog kwalitatief gelamineerd hout en afgewerkt met een topplaat van veiligheidsglas.

De glazen toetsenbordlade en de printer plank kunt u naar voren en achteren schuiven en ook in hoogte verstellen. Op de onderste plank kunt u uw PC plaats geven. De CD-rek voor 9 CD-roms kunt u zowel links als rechts van het meubel monteren. Dankzij de 4 dubbele zwenkwielen, welke geschikt zijn voor houten vloeren, kunt u dit bureau gemakkelijk verplaatsen.

Jahnke CL 80 computerbureau is verkrijgbaar in 3 kleur-combinaties:

  • walnoot met zwart glas
  • wit met melkwit glas
  • wit met zwart glas
Bruto gewicht37 kg.
Extra infoJahnke meubels
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht35 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!