Clayre en Eef Veren Sierkussen

Clayre en Eef Veren Sierkussen
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Op zoek naar een woonaccessoire om meer charme te geven aan jouw interieur? Dan kun je met de sierkussens van het meubelmerk Clayre en Eef heel goed uit de voeten. Neem bijvoorbeeld dit schitterende Sierkussen Veren van 50 bij 50 cm. Op de katoenen kussenhoes vind je verschillende getekende veren en indianenpijlen, zowel op de witte voorzijde als op de grijze achterzijde. Geknoeid? Geen probleem! De hoes van dit sierkussen met veren haal je eenvoudig van het binnenkussen om vervolgens in de wasmachine gooien. Denk jij te weten van welke vogels de veren afkomstig zijn? 

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!