Clayre en Eef Teske Klok

Clayre en Eef Teske Klok
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als je nooit te laat wilt komen dan heb je een klokje nodig en het liefst een uurwerk dat er ook nog eens mooi uitziet. Dat zit wel goed bij deze schitterende Klok Teske van het meubelmerk Clayre en Eef. De wandklok van 31 bij 40 cm. heeft de look van een groot zakhorloge en is gemaakt van metaal. Te bestellen in verschillende kleuren. De tijd is af te lezen dankzij de sierlijke wijzers en 12 Romeinse cijfers. Mag deze design klok in jouw huis tikken?

Bruto gewicht1 kg.
MateriaalMetaal
Breedte31 cm.
Diepte9 cm.
Hoogte40 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!