Clayre en Eef Telefoon Kussenhoes

Clayre en Eef Telefoon Kussenhoes
€ 14,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ouderwetse telefoons zien er hartstikke leuk uit met die grote hoorn, spiraalvormige kabel en karakteristieke draaischijf. Reden voor de ontwerpers van het meubelmerk Clayre en Eef om een kussen te maken met op de voorzijde een afbeelding van zo’n ouderwetse telefoon. En dat is dit Sierkussen Telefoon geworden. Het bruingrijze kussentje is 45 bij 45 cm. groot en de hoes is gemaakt van katoen en polyester. Tip voor een leuk gesprekje: vraag eens aan kinderen wat zij denken dat er op het vintage sierkussen staat!

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
MateriaalKatoen/polyester
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!