Clayre en Eef Stripes Sierkussen

Clayre en Eef Stripes Sierkussen
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Lekker kunnen ontspannen is goud waard en daarbij kan een comfortabel kussentje je uitstekend helpen. Reden voor de ontwerpers van het meubelmerk Clayre en Eef om een aantal witte sierkussens met gouden accenten te ontwerpen, bijvoorbeeld dit prachtige Sierkussen Stripes. De voorkant is versierd met gouden zigzag strepen en de achterkant met stippen van goud. Het luxe sierkussen van 50 bij 50 cm. met katoenen hoes wordt geleverd inclusief binnenvulling. Ga jij ook ontspannen in stijl?

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!