Clayre en Eef Stella Sierkussen

Clayre en Eef Stella Sierkussen
€ 20,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kussentjes zijn hartstikke comfortabel en perfect om met je rug tegenaan te zitten of je hoofd op te leggen. En dit trendy Sierkussen Stella is niet alleen lekker zacht, maar heeft ook een leuke uitstraling. Een wit sierkussen van katoen met een grootte van 25 bij 25 cm. met op de voorzijde een volkswagenbusje van verschillende vrolijke stofjes. Leuk is ook de blauwe baan met witte hartjes. Deze woonaccessoire van het meubelmerk Clayre en Eef is zonder meer een blikvanger!

Bruto gewicht1 kg.
KleurBlauw
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte25 cm.
Diepte25 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!