Clayre en Eef Shot Tekstbord

Clayre en Eef Shot Tekstbord
€ 33,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De boodschap die dit charmante Tekstbord Shot brengt is dat het leven als een camera is. Zoom in op de mooie momenten en leg deze vast. Bevalt het resultaat niet? Neem dan gewoon een nieuwe foto. Om die inspirerende tekst kracht bij te zetten is tevens een fraaie, oude fotocamera afgebeeld op het tekstbord. Het linnen doek met tekst van het meubelmerk Clayre en Eefheeft een grootte van 60 bij 40 cm. en hangt erg mooi boven een bed of bank. Waar in huis voeg jij een beetje levenswijsheid toe?

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
MateriaalLinnen
VerrijdbaarNee
Breedte40 cm.
Diepte2 cm.
Hoogte60 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!