Clayre en Eef Sef Badkamer Set

Clayre en Eef Sef Badkamer Set
€ 42,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voor badkameraccessoires zit je bij het meubelmerk Clayre en Eef goed. Neem nou deze leuke Badkamer Set Sef van wit keramiek, bestaande uit een beker, een zeeppompje en een tandenborstelhouder. En die drie items passen precies op het langwerpige bord met opstaande randen. In sierlijke zwarte letters is te lezen dat deze items thuishoren in ‘Le Bain’, oftewel de badkamer. En ook boven de wastafel in de slaapkamer past de badkamer set natuurlijk uitstekend. Maak jij het thuis ook extra stijlvol met deze set badkamer accessoires?

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
MateriaalKeramiek
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!