Clayre en Eef Quote Sierkussen

Clayre en Eef Quote Sierkussen
€ 21,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

‘Be what you want to be’ is de inspirerende quote op dit fraaie Sierkussen Quote. Een heerlijk zachte woonaccessoire van het meubelmerk Clayre en Eef. Het sierkussen met tekst is verkrijgnaar in verschillende kleuren en de letters zijn wit. Leuk detail zijn de kleine witte stippeltjes aan de randen. De hoes is gemaakt van katoen en het kussentje is 40 bij 40 cm. groot. De achterzijde is egaal wit. Erg leuk in combinatie met andere sierkussentjes met inspirerende quotes. Zeg het maar, wat wil jij vandaag zijn? 

Bruto gewicht1 kg.
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!