Clayre en Eef Oldschool Prullenbak

Clayre en Eef Oldschool Prullenbak
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Vroeger was een prullenbak vooral functioneel. Je gooide er afval in en deed de deksel dicht. Tegenwoordig zijn prullenbakken vaak stijlvolle woonaccessoires die helemaal passen bij de rest van het interieur. Een mooi voorbeeld is deze Prullenbak Oldschool van het meubelmerk Clayre en Eef. Een bak van ijzer met een doorsnee van 33 cm. en een hoogte van 42 cm. Voorzien van een houten deksel en grappige handvaten van dik touw. Ook te gebruiken als originele opbergmand of bijzettafel. Een bijzonder charmante vintage prullenbak!

Bruto gewicht1 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalIjzer
VerrijdbaarNee
Breedte33 cm.
Diepte33 cm.
Hoogte48 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!