Clayre en Eef Mabel Bijzettafel Set Ovaal

Clayre en Eef Mabel Bijzettafel Set Ovaal
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Bijzettafel Set Mabel Ovaal is hip van onder tot boven. De 2 retro bijzettafeltjes van ijzer hebben elk vier poten, een houten deksel en handvaten van touw. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ovaalvormig en voorzien van de tekst ‘Amsterdam 1968’. Erg leuk is dat je de tafeltjes ook kunt gebruiken om spullen in op te bergen. De grootste is 57 cm. hoog, 53 cm. lang en 36 cm. breed. De kleinste is 52 cm. hoog en 46 bij 32 cm. groot. Een bijzettafel set van het meubelmerk Clayre en Eef waar iedereen graag zijn blik op laat vallen!

Bruto gewicht5 kg.
Extra infoSet van 2: 53 x 36 x 57 / 46 x 31 x 52 cm.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalIjzer en hout
Breedte53 cm.
Diepte36 cm.
Hoogte57 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten