Clayre en Eef Love Tekstbord

Clayre en Eef Love Tekstbord
€ 50,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Op dit leuke Tekstbord Love is te lezen dat de liefde als hete chocolademelk is, die je opdrinkt voordat het is afgekoeld. Eerst schrik je, maar daarna houdt het je lange tijd heerlijk warm. Mooie, inspirerende woorden van de ontwerpers van het meubelmerk Clayre en Eef. Het houten tekstbord is 1 meter en 1 cm. lang en 33 cm. breed. Leuk is dat de tekst geschreven is op houten latten in verschillende kleuren. Een vrolijke woonaccessoire voor bij jou thuis in de hal, woonkamer, keuken of slaapkamer!

Bruto gewicht1 kg.
KleurMulti Color
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte33 cm.
Diepte1 cm.
Hoogte101 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!