Clayre en Eef Love Sierkussen

Clayre en Eef Love Sierkussen
€ 21,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voorzie jouw zithoek van een beetje extra liefde met dit leuke Sierkussen Love van het meubelmerk Clayre en Eef. Op het beige kussen is in zilveren letters de zin ‘Love is the best thing that can happen to a person’ te lezen. Van zo’n mooie spreuk wordt je toch meteen vrolijk? Het vierkante sierkussen met tekst is zowel 40 cm. breed als lang en de hoes is gemaakt van polyester en linnen. De binnenvulling wordt meegeleverd. Mag deze leuke woonaccessoire plaatsnemen in jouw zithoek? 

Bruto gewicht1 kg.
KleurBeige
MateriaalPolyester/Linnen
VerrijdbaarNee
Breedte40 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!