Clayre en Eef Kikker Beeld

Clayre en Eef Kikker Beeld
€ 62,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wij zijn echt verkikkerd op dit leuke Beeld Kikker van het meubelmerk Clayre en Eef! Een 44 cm. hoge kwakende heer met een mooi pak, hoge hoed en groot zakhorloge. Het beeld is gemaakt van het waterdichte poly resin, een mengsel van gemalen steen en kunsthars. Om dit kikker beeldje mooi gekleurd te houden kun je hem het beste gewoon met een vochtig doekje afnemen. Past uitstekend op een dressoir of in een vensterbank. Kun jij de charmes van deze galante kikker weerstaan?

Bruto gewicht1.000
KleurMulti Color
Garantie2 jaar garantie
MateriaalPolystone resin
VerrijdbaarNee
Breedte14 cm.
Diepte17 cm.
Hoogte44 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!