Clayre en Eef Keuken Kapstok

Clayre en Eef Keuken Kapstok
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

In de keuken heb je een plek nodig om handdoeken, theedoeken en ovenwanten op te hangen. En zoals de naamgeving al verraadt, is deze Kapstok Keuken precies voor dat doel ontworpen. De bruin ijzeren wandkapstok beschikt over drie haakjes en daarboven zijn vijf ijzeren kannetjes te vinden. De kapstok is 18 cm. lang, 14 cm. breed en steekt 3 cm. uit. Trakteer jouw keuken ook op dit creatieve en unieke ontwerp van het meubelmerk Clayre en Eef!

Bruto gewicht1 kg.
KleurBruin
MateriaalMetaal
Breedte18 cm.
Diepte3 cm.
Hoogte14 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!