Clayre en Eef Jalda Spiegel

Clayre en Eef Jalda Spiegel
€ 67,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Spiegel Jalda is een woonaccessoire die absoluut een plekje verdient aan een muur van jouw huis. De vierkante spiegel met zwarte rand van metaal is voorzien van een stoer touwhengsel en 40 bij 50 cm. groot. Een mooie verschijning uit de collectie van het meubelmerk Clayre en Eef om op te hangen in bijvoorbeeld de hal, slaap- of woonkamer. Kun je altijd even kijken of je er netjes uitziet voordat je de deur uitstapt. Een schitterende vintage wandspiegel waarin je jezelf iedere dag kunt toelachen!

Bruto gewicht1 kg.
KleurZwart
MateriaalMetaal en touw
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte3 cm.
Hoogte40 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!