Clayre en Eef Ijskar Model

Clayre en Eef Ijskar Model
€ 42,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Warme zomerdag? Tijd voor een ijsje! Misschien een kleintje uit de vrolijke Model IJskar van het meubelmerk Clayre en Eef? De grote versie van deze bakfiets ging vroeger door de straten om overal ijsjes te verkopen. Let op de vele details van de ijzeren miniatuur driewieler, zoals de fietsketting, de koperen deksels, groen-witte luifel en het sierlijke smeedwerk. Grootte: 30 bij 13 bij 22 cm. De model ijskar voelt zich vast helemaal thuis bij jou op het dressoir of in een open kast.

Bruto gewicht1 kg.
KleurGeel
MateriaalIjzer
VerrijdbaarNee
Breedte30 cm.
Diepte13 cm.
Hoogte22 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!