Clayre en Eef Huis Sierkussen

Clayre en Eef Huis Sierkussen
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Is jouw bank of bed toch een beetje aan de saaie kant? Dan kan dit kussentje daar verandering in brengen. Het Sierkussen Huis is een model uit de collectie van het meubelmerk Clayre en Eef. Dankzij een leuk patroon van speelse grachtenpanden valt dit leuke kussentje direct. Het witte sierkussen heeft aan de achterkant een ruitjespatroon. Je kunt de woonaccessoires dus ook omdraaien als je de huisjes zat bent. Dit model is 50 bij 50 cm. groot en heeft een rist om de kussenhoes te wassen.

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!