Clayre en Eef House Wandplank

Clayre en Eef House Wandplank
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een huisje aan de muur is hartstikke leuk! Hang deze Wandplank House op en zet er in wat je maar wilt. Bijvoorbeeld knuffels of dierenbeeldjes in de kinderkamer of maak er een poppenhuis van. En in de woonkamer leuk met vaasjes of een fotolijst. Het wandplank huisje is gemaakt van MDF en voorzien van een houten fineerlaag. Te bestellen in diverse kleuren. Deze woonaccessoire van het meubelmerk Clayre en Eef is 32 cm. breed, 52 cm. hoog en 18 cm. diep. Wat denk je, eentje of hang je er meerdere bij elkaar?

Bruto gewicht1 kg.
MateriaalMDF-hout
VerrijdbaarNee
Breedte32 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte52 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!