Clayre en Eef House Sierkussen

Clayre en Eef House Sierkussen
€ 25,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Doe eens gek en maak van je bank of bed een gezellig tafereeltje. Met dit sierkussen is dat zeker geen probleem. Het Sierkussen House is een nieuw item uit de collectie van het meubelmerk Clayre en Eef. Het kussentje heeft aan voorkant leuke huisjes welke zo aan een echte gracht konden staan. Het sierkussen is 50 bij 50 cm. groot en is gemaakt katoen. Ook heeft de woonaccessoire een ristje zodat deze gemakkelijk te wassen is. De achterkant van dit witte sierkussen heeft een leuk ruitjespatroon.

Bruto gewicht1 kg.
KleurWit
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte0.4 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!