Clayre en Eef Harry Modelscooter

Clayre en Eef Harry Modelscooter
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Vroeger reden mensen echt rond op deze grappige retro scooters. Jammer dat ze inmiddels vervangen zijn door hun glanzende en gestroomlijnde opvolgers. Maar niet getreurd, want bij het meubelmerk Clayre en Eef kun je terecht voor de Modelscooter Harry. Een vintage miniatuur scooter van ijzer van 20 cm. hoog, 30 cm. lang en 14 cm. breed. Op het achterrekje van deze zwarte modelscooter zijn twee grappige koffertjes vastgebonden. Een ware eyecatcher voor op een bureau, schouw of dressoir!

Bruto gewicht1 kg.
KleurZwart
MateriaalIjzer
VerrijdbaarNee
Breedte30 cm.
Diepte14 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!