Clayre en Eef Harm Modelauto

Clayre en Eef Harm Modelauto
€ 62,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Modelauto Harm is een prachtig kunstwerk voor op het dressoir, in een vitrinekast of op een grote plank boven een bureau. De ijzeren miniatuur brandweerwagen komt uit de hoge hoed van het meubelmerk Clayre en Eef en is 43 cm. lang, 16 cm. breed en 14 cm. hoog. Prachtig geschilderd in brandweerrood en voorzien van allerlei mooie details, zoals een gele ladder, een sirene, toeters, twee brandslangen en zelfs twee mini brandblussers. Wat je noemt een echte eyecatcher, deze modelauto!

Bruto gewicht1 kg.
KleurRood
MateriaalIjzer
VerrijdbaarNee
Breedte43 cm.
Diepte16 cm.
Hoogte14 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!