Clayre en Eef Happy Deurmat

Clayre en Eef Happy Deurmat
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Leg je deze Deurmat Happy neer, dan is het eerste dat je leest als je de deur uitstapt: ‘Make every day a happy day’. Dat is nog eens een uitstekende boodschap om de dag mee te beginnen. En de kokosmat met tekst is ook ideaal om je voeten op te vegen bij binnenkomst, zodat jouw huis netjes schoon blijft. Grootte: 45 bij 75 cm. Grappig detail is het kleine vogeltje dat boven de tekst is afgebeeld. Kortom, een deurmat van het meubelmerk Clayre en Eef die je graag bij de voor- of achterdeur neerlegt!

Bruto gewicht1 kg.
KleurBruin
MateriaalKokos
VerrijdbaarNee
Breedte75 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte1 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!